Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Cirkulationspump

En cirkulationspump ser till att det uppvärmda vattnet når ut till alla radiatorer eller golvvärmeslingor i ditt system. Äldre cirkulationspumpar har oftast tre lägen medan de nya "intelligenta" pumparna är tryckstyrda. De nya modellerna känner därmed av vilket behov av varmvatten som finns och reglerar automatiskt trycket efter detta. I vårt utbud hittar du högeffektiva och tryckstyrda cirkulationspumpar för villabruk.

Läs mer...

Bygglängd

Dimension

Max Lyfthöjd

Spänning

Varumärke

Visar 19 av 19 produkter

Byta cirkulationspump

Om du ska köpa ny eller byta cirkulationspump kan vi erbjuda flertalet tryckstyrda modeller som effektiviserar effektförbrukningen i ditt hem. Detta eftersom pumparna inte förbrukar mer energi än nödvändigt för att upprätthålla tillräckligt tryck. Det är svårt att slå fast ett generellt ”cirkulationspump-pris”. De billigaste pumparna från E.M.S. startar runt 2000 kr.

 

Kontakta oss om cirkulationspumpar

Om du har några frågor eller funderingar kring våra cirkulationspumpar ska du inte tveka att kontakta oss. Vi vägleder dig gärna till en driftsäker och billig cirkulationspump utifrån dina behov. Välkommen med din förfrågan.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot