Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Kulvert

Kulvert används för att transportera varmvatten och tappvatten mellan värmeanläggningen och exempelvis poolen, garaget eller huset. Pex-kulvert används främst vid läggning av små och medelstora värmeanläggningar. Det går snabbt och enkelt att lägga ner den i marken tack vare dess flexibilitet och smidighet. Pex-varianten finns i flera olika utföranden: enkel, dubbel och 4-vägs rör. Vi kapar till längder efter dina önskemål, vilket gör att du slipper skarva i mark. Maxlängden är 1000 meter.

Vill du ha en offert?

Dimension

Typ

Varumärke

Min -Max dim.

Visar 235 av 235 produkter
Storsäljare

Fördelar med Pex-kulvert

En Pex-kulvert har flera fördelar. Den tål aggressivt vatten, har låg tryckförlust och är korrosionsbeständig. Den kontinuerliga drifttemperaturen är +80 grader medan den maximala tillfälliga drifttemperaturen är +95 grader. Tryckklassen är PN6.

Hos oss har du flertalet valmöjligheter. Detta för att du ska hitta en slittålig och billig kulvert som passar just dina behov.

Höga drifttemperaturer

Vid högre drifttemperaturer än ovanstående rekommenderas kopparrörskulvert eller stålrörskulvert istället.

Ångerrätten gäller inte

Observera att ångerrätten inte gäller för denna produkt eftersom det är en meter-anpassad produkt som tillverkas efter beställning. Vi rekommenderar därför att dubbelkolla längden och storleken innan beställning.

Hitta rätt kulvert från Maxitherm

Tveka inte att kontakta oss om du känner dig osäker på vilken kulvert från Maxitherm du ska välja, eller om du har frågor kring längd och mått. Välkommen med din förfrågan.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot