Fråga oss gärna! 0570-19440 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

OFFERTFÖRFRÅGAN TAPPVATTEN

Det kan upplevas lite krångligt att på egen hand räkna ut vilka produkter som behövs för en tappvatteninstallation. Vi hjälper dig genom detta formulär att hitta rätt produkter samt att ge dig ett prisförslag på mejl inom 24 timmar.
 

Så här gör du:
1. Markera de rum som du vill ha tappvatten i. Har du övriga önskemål eller frågor så skriver du dessa i rutan "övrigt".

2. Har ditt hus flera våningsplan så klickar du på "Lägg till en våning" efter att du markerat vilka rum som skall ha tappvatten på våning 1.

3. När du markerat de rum som du önskar tappvatten på alla våningsplan så klickar du på "Nästa".

4. Nu får du möjlighet att välja om du skall ha vattenutkast, hur lång mattarrören skall vara från din värmekälla till platsen där tappvattnets fördelarskåp skall placeras, samt om tappvattnet skall gjutas in eller om det dras i ett träbjälklag.

5. Har du en planritning så kan du bifoga den genom att klicka på "Välj fil". Klicka på "Nästa" för att gå vidare till nästa steg.

6. Fyll i dina kontaktuppgifter och anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev. Klicka på "Skicka". Nu är du klar, och en tappvattenoffert dyker upp på din mejl inom 24 timmar.

 

Har du några frågor eller önskar mer hjälp så hjälper gärna vår kundtjänst dig med detta.
Lägg till en våning


Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot