Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Fördelarskåp för golvvärme

   Fördelarskåp för golvvärme används när man vill skydda eller dölja golvvärmefördelare, ställdon, kopplingsbox och eventuell golvvärmeshunt. De golvvärme-fördelarskåp du hittar hos oss är vattensäkra och godkända för installation i väggen. Skåpen levereras kompletta med ram, dörr och gummigenomföringar. Inne på respektive produktsida får du information om vilken golvvärmefördelare och golvvärmeshunt från Bevisab som skåpet passar för. Du kan placera golvvärmesyrning ovanpå skåpen. 

  

Varumärke

Visar 7 av 7 produkter

Golvvärme-fördelarskåp i plåt

Våra golvvärme-fördelarskåp är tillverkade i vitlackerad plåt. Du kan känna dig trygg med att skåpen är godkända för säker vatteninstallation. Skåpen har tät botten och kommer med genomföringar i gummi, avsedda för golvvärmeslang.

 

Står skåpet emot läckage?

Skulle det uppstå läckage så finns det ett urtag i botten där läckaget transporteras ut. Det fortsätter sedan vidare till ett rör som leder till en plats där det läckaget blir synligt, så att det kan upptäckas i tid.

 

Vägledning om fördelarskåp för golvvärme

Om du har några frågor om ett specifikt fördelarskåp för golvvärme hos oss är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundservice. Hos oss handlar du kvalitetsvarumärken till låga priser. Dessutom får du 150 dagars returrätt på ditt köp.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot