Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Luft vatten värmepump

Hos oss kan du köpa en luft/vatten värmepump som uppfyller våra högt ställda krav. Modellerna i vårt sortiment ligger i framkant, oavsett vilka egenskaper vi väljer att kolla närmare på. Välj med fördel en pump med intelligent elnät, som drar nytta av rörliga elpriser och gör så att du kan spara in på driftskostnaden. Modellernas energieffektivitetsklassen är genomgående fördelaktiga och i topp på marknaden. I vårt utbud hittar du miljövänliga luft/vatten värmepumpar (med inne- och utedel) samt vedpannepaket som kombinerar luft/vatten med ved eller pellets.

Effekt (kW)

Spänning

Varumärke

Visar 4 av 4 produkter

Billig luft/vatten värmepump

När du handlar av oss på BilligtVVS kan du vara säker att priset är pressat. Söker du en billig luft/vatten värmepump är det hos oss du ska leta. En luft/vatten värmepump omvandlar energin från utomhusluften och skapar ett trivsamt inneklimat. Vi har samlat pumpar med den allra senaste tekniken, vilket bidrar till riktigt låga uppvärmningskostnader. Lägg till att pumparna har ett naturligt köldmedie som transporterar värmen och du får ett riktigt miljövänligt alternativ. Det är även möjligt att ansluta systemet till solcell- eller solvärmesystem. Även det ett exempel på en funktion som får ner bostadens koldioxidutsläpp.

 

Modeller från Vaillant

Vaillant är ett varumärke som står för kvalitet i alla led. Det finns många egenskaper som utmärker deras pumpar men vi vill särskilt lyfta fram deras effektivitet, supertysta drift och smarta funktioner. På flera modeller kan du själv ta kontroll över pumpen och styra dess arbete även när du inte är hemma, via en app. Då kan du exempelvis öka värmen när du åker hem från jobbet eller sänka temperaturen när du åker iväg.

 

Komplett luft vatten värmepump

Visst har vi något för dig som söker en komplett luft/vatten värmepump. Du kan antingen lägga vantarna på ett av Vaillants paket med inne- och utedel, eller så kombinerar du din luft/vatten värmepump med ved eller pellets. Då kan du välja att elda när vintern är som bistrast och minusgraderna ökar. På så vis kan du undvika framtida vintrars höga elpriser som skenar i takt med minusgraderna.

 

Vi vägleder dig rätt

Hos oss handlar du välkända varumärken till riktigt låga priser. Vi erbjuder snabb leverans och 150 dagars returrätt. Om du har några frågor innan du ska köpa luft/vatten värmepump ska du inte tveka att kontakta oss, så vägleder vi dig till rätt modell.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot