Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Handdukstork

Är det dags att köpa handdukstork? Då har du kommit alldeles rätt. Hos oss kan du ta del av ett stort utbud av elektriska handdukstorkar och ett ständigt växande sortiment för ditt badrum. Dessutom kan du få alla våra handdukstorkar med elanslutning. Den vanligaste varianten är modeller som är vätskefyllda med en elpatron monterad. Men det finns också modeller som drivs med hjälp av en värmekabel. Det vill säga att de inte har någon elpatron monterad.

Bredd

Färg

Höjd

Varumärke

Visar 36 av 36 produkter

Billig handdukstork med timer

I vårt utbud kan du bland annat hitta en billig handdukstork med timer. Denna lösning kombinerar funktionalitet och komfort i ditt badrum. Förutom att hålla dina handdukar varma och torra kan du ställa in när den ska starta och stänga av, vilket gör den både energieffektiv och bekväm. Med en inbyggd timer kan du ställa in att handdukstorken slås på precis innan du vaknar på morgonen eller när du kommer hem från jobbet. Vissa modeller erbjuder möjligheten att programmera olika tider för olika dagar i veckan – perfekt om ditt veckoschema varierar.

 

Kombinerade handdukstorkar

Kombinerade handdukstorkar representerar nästa steg inom badrumsdesign och funktionalitet. De kombinerar flera egenskaper för att maximera komfort och användbarhet i badrummet. Medan traditionella handdukstorkar antingen drivs av el eller av centralvärmen, kan kombinerade handdukstorkar växla mellan dessa energikällor. Det är ett väldigt flexibelt val och lämpar sig särskilt väl under sommarmånaderna.

 

Handdukstork istället för element

Att ersätta eller kombinera traditionella element med handdukstorkar i ett badrum har blivit allt mer populärt. Den fungerar inte bara som en källa för att torka och värma handdukar, utan kan även fungera som en värmekälla. Lägg till att moderna handdukstorkar är energieffektiva, har en stilren design och är kompaktare än traditionella element och bilden klarnar över varför denna badrumsutrustning blivit allt vanligare på senare år.

 

Tryggt köp hos oss på BilligtVVS

Du kan känna dig trygg när du handlar kvalitetsprodukter inom VVS-området hos oss. Flera handdukstorkar i vårt sortiment kommer med 10 års garanti och du har alltid 150 dagars returrätt på ditt köp. Det är alltid en extra trygghet att ha med sig innan du lägger din beställning. Har du några frågor om en produkt i vårt sortiment? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig. Ta del av låga priser och snabba leveranser – välkommen till oss på BilligtVVS!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot