Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Laddomat & Laddningspaket

Laddomat är termiska laddkoppel som ger dig en enkel och säker inkoppling och optimal laddning av ackumulatortanken. Tack vare effektiv hetvattensreglering kan en laddomat ha en högre öppningstemperatur vid höga panneffekter jämfört med andra liknande produkter. Hos oss hittar du även ett antal Laddomat 21 reservdelar. Vi har exempelvis termostatpatroner som reglerar ventilernas öppning och stängning, kompletta laddningspaket som hjälper till att hålla en jämn tillströmning mellan panna och tank och laddningsventiler som styr returvattentemperaturen.

Dimension

Typ

Varumärke

Visar 92 av 92 produkter

Laddomat 21 reservdelar

Laddomat 21 reservdelar finns det gott om. Laddomat 21 gör att din panna når rätt arbetstemperatur med en perfekt temperaturskiktning. I vårt sortiment kan du hitta termostatpatroner som passar till alla Laddomat, laddventiler som ser till att pannan skyndsamt når en hög förbränningstemperatur för att ge lägsta möjliga utsläpp och olika termostater. Reservdelarna kan både ge högre panneffektivitet och förlänga livslängden på pannan.

 

Hitta rätt Laddomat termostat

I vårt utbud samsas termostatpatroner som styr ventilernas öppning- och stängning med exempelvis rökgastermostater, anläggningstermostater och kompletta laddningspaket som kopplas till din ackumulatortank med varmvattenberedare.

 

Handla tryggt hos BilligtVVS

Hos oss på BilligtVVS är det enkelt att handla kvalitetsprodukter inom VVS till riktigt låga priser. Vi strävar alltid efter att skicka din beställning så snabbt som möjligt, så du kan förvänta dig att leveransen går undan. Dessutom kan du känna dig trygg med att 150 dagars returrätt gäller på ditt köp.

 

Vägledning

Har du några frågor kring en Laddomat hos oss, eller letar du efter några specifika Laddomat 21 reservdelar? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så ser vi till att vägleda dig till rätt produkter. Välkommen med din förfrågan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot