Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Jetpump

En jetpump används för att transportera vätskor genom att skapa en sugande kraft med hjälp av en högtrycksstråle. Ett vanligt användningsområde är vattentransport från brunn till bostad. Jetpumpar används för både industri- och hushållsapplikationer och tar hand om exempelvis bevattning, dränering, tryckstegring, vattenförsörjning eller råvatten från brunn eller sjö. En jetpump från E.M.S eller Pedrollo kännetecknas av driftsäkerhet och enkel inkoppling. Hos oss hittar du pumpar i både fas 1 och fas 3-utförande.

Flöde (Qmax)

Spänning

Varumärke

Visar 48 av 48 produkter

Hur fungerar en jetpump?

Jetpumpen fungerar genom att en ström av högtrycksvatten (eller annan vätska) transporteras genom ett munstycke, vilket skapar en snabb ström. När strömmen sedan passerar genom ett rör minskar trycket på grund av den ökade hastigheten. Denna tryckminskning skapar en sugkraft som drar in vätska från en närliggande källa och blandar den med högtrycksströmmen. Blandningen av de två vätskorna fortsätter sedan ut genom pumpen till det önskade systemet eller området.

 

Vilken modell behöver du?

Det finns en jetpump för alla behov, oavsett om du prioriterar en kraftfull pump eller om du lägger större vikt på en tystgående variant. Våra storsäljare är E.M.S Maxi Jet-serie som används för villa, lantbruk eller fritidshus. Den är lämplig för bevattning. Jet-seriens pumphus är tillverkad av hållbart gjutjärn medan axeln är gjord av rostfritt stål. E.M.S. är överlag välkända för sina vattenpumpar och här får du väldigt mycket kvalitet för priset. Vi är även stolta över att kunna presentera pålitliga jetpumpar i stilrent utförande från italienska Pedrollo. Det är driftsäkra pumpar som pumpar rent vatten för hushålls- och trådgårdsapplikationer.

 

Handla tryggt från BilligtVVS

Hos oss på BilligtVVS handlar du kvalitetsvarumärken till riktigt fördelaktiga priser. Du kan se fram emot snabba leveranser och önskar du delbetalning via SVEA Ekonomi är det möjligt. Det ska vara enkelt och smidigt att handla VVS-produkter på nätet – det är vårt löfte till dig som kund.

 

Hitta rätt jetpump

Om du har några frågor eller funderingar kring en jetpump hos oss ska du inte tveka att kontakta vår kundservice. Vi vägleder dig gärna till en modell som matchar dina önskemål. Välkommen med din förfrågan.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot