Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Gummikabel

Här hittar du en flexibel och billig gummikabel för rörlig och fast installation. Kabeln är lämplig att installera i miljöer där den kommer att utsättas för medelhård mekanisk påverkan och passar exempelvis för industriella maskiner, verkstäder, motorer och mobila maskiner vid vägarbeten, vindkraftverk och markexploatering. Kabeln är lämplig för undervattensinstallationer (AD8). Den är inte lämplig för direkt förläggning i mark.

Egenskaper

Den gummikabel du hittar hos oss är gummiisolerad och mantlad. De kan användas för både inom- och utomhusbruk. Markspänningen är 450/750V och vid beställning får får du ange antal meter, istället för styck. Vänligen notera att kablarna kapas när vi fått in din beställning. Det är anledningen till att vi inte kan erbjuda någon retur- eller ångerrätt på dessa produkter.

 

Fler kablar

Hos oss på BilligtVVS kan du köpa fler kablar än gummikablar. Vi erbjuder även:

 

Köp en billig gummikabel

Hos oss är det enkelt att handla kvalitetsvarumärken till låga priser. Vårt utbud passar dig som söker efter en tålig men billig gummikabel. Om du har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot