Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Kabel

Behöver du en kabel? Oavsett vad den ska användas till är chansen stor att du hittar vad du söker hos oss. Här kan du köpa en billig elkabel för både utom-och inomhusbruk. Vårt fokus är bra kvalitet och att kunna erbjuda bästa möjliga pris till dig som kund. Samtliga produkter kommer från svenska leverantörer. Vi har även tillbehör för dig som är ute efter det, exempelvis om du vill montera kabel eller skydda den med rör, tejp eller skarvmaterial.

Populära produkter i underkategorierna

Kabel som metervara

Hos oss kan du köpa kabel som metervara. Vi erbjuder både kapade kablar, närmare bestämt kabel per meter, och färdiga längder/rullar. Du kan även få tag på kabeltillbehör så som kabelskydd, skarvmaterial och fästmaterial.

 

Många val för dig som ska köpa elkabel

Du som ska köpa elkabel har flera olika varianter och underkategorier att välja mellan hos oss. Klicka på bilden eller texten som är intressant för dig så kommer du vidare och kan enkelt välja utförande samt se priset direkt. Notera att du kan välja mellan en rad olika storlekar i rullistan. Du kan även navigera rätt genom att följa dessa länkar:


Vi vägleder dig rätt

Har du några frågor om våra hållbara men billiga kablar? Eller finns inte just den produkten du söker i vårt sortiment? Då ska du inte tveka att ta kontakt med vår kunniga kundservice, så hjälper vi dig. Hos oss på BilligtVVS är det tryggt och smidigt att handla kvalitetsprodukter till låga priser. Dessutom kan du se fram emot snabb leverans. Välkommen med din order!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot