Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Rörisolering

Rörisolering är en viktig åtgärd för att spara värme och skydda ditt hem från potentiella vattenskador. När du isolerar rören minskar du värmeförlusten och förhindrar att varmt vatten svalnar på vägen till dina tappställen. En välisolerad rörledning minskar även risken för kondensbildning, vilket kan leda till fukt- och mögelskador. Rörisolering är liten investering i förhållande till de kostsamma reparationer och underhåll som kan uppstå vid en vattenskada.

Dimension

Längd

Varumärke

Visar 27 av 27 produkter

Fördelar med rörisolering

Det finns flera fördelar med att skydda och isolera rören i ditt hem. En av de stora fördelarna med rörisolering är att du kommer spara energi och sänka din uppvärmningskostnad. Här följer fördelar med att isolera och skydda rören i din villa:

  • Minskad värmeförlust från rören
  • Spara energi och sänk din uppvärmningskostnad
  • Kontrollera kondens från rören
  • Förhindra brännskador på exponerade varmvattenrör

 

Armaflex rörisolering från Armacell

Söker du Armaflex rörisolering från tyska kvalitetstillverkaren Armacell har du kommit alldeles rätt. Hos oss hittar du nämligen rörisoleringen AF-2 (2 meter) där du kan välja diameter i spannet 15–114 mm. Du kan även köpa självhäftande isolertejp (15 meter) eller deras cellgummiisolering om du är ute efter det.

 

Hitta billig rörisolering hos oss

Vårt motto är att det ska gå snabbt och enkelt att handla kvalitetsprodukter inom VVS-området på nätet. Vi är stolta över att erbjuda hållbar och billig rörisolering av olika slag. Du har alltid 150 dagars returrätt när du handlar hos oss. Har du några frågor om vårt sortiment eller din beställning? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot