Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Blandningsventil

Söker du termostatisk blandningsventil är chansen stor att vårt utbud gör dig tillfreds. En blandningsventils uppgift är att blanda kallt- och varmt vatten från beredaren. Vi erbjuder ventiler i olika utföranden, med tonvikt på termostatiska blandningsventiler. I vårt sortiment hittar du även nödshuntventiler, koppelsatser och reparationssatser. Allt detta från den svenska trotjänaren ESBE. I rullistan sorterar du smidigt bland olika varianter för att få fram rätt modell.

Dimension

Kvs

Temperaturområde

Varumärke

Visar 100 av 100 produkter

Blandningsventil – Varmvatten

En termostatisk blandningsventil för varmvatten kommer med en skållningssäker funktion. Denna funktion skyddar golv och eventuella golvvärmerör från drastiska temperaturhöjningar. Det är därför viktigt att ventilen är tillverkad i ett material som står emot höga temperaturer. En annan egenskap att hålla utkik efter är ventilens flödeskapacitet.

 

Reservdelar och tillbehör

I vårt utbud hittar du flera olika reparationssatser. I produktnamnet ser du vilken ESBE blandningsventil de är framtagna för. Förutom dessa produkter hittar du även koppelsatser för ventiler, ventilkombinationer för varmvattenberedare, termostatiska nödshuntventiler för ögon- och nödduschar samt flödesbegränsningsventiler i sortimentet.

 

Hitta rätt ESBE blandningsventil

Söker du en ESBE blandningsventil har du kommit alldeles rätt. Har du några frågor om dessa ventiler eller vilken modell du ska välja ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Välkommen med din förfrågan.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot