Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Elpanna

Hos oss kan du köpa en effektiv elpanna som kan användas till både radiatorer och golvvärme. Pannan passar perfekt för attefallshus, garage, uterum, mindre fritidshus och liknande byggnader. Elpannor passar dig som har ett lite mindre energibehov och vill värma upp ett ställe som inte nödvändigtvis kräver uppvärmning året om. Har du ett stort energibehov är det istället en andra sorters värmepumpar du kan överväga (t.ex. Luft/vatten värmepump). Hos oss hittar du även monterade eller omonterade elpannor från RELEK.

Spänning

Varumärke

Visar 8 av 8 produkter

Elpanna – Pris & installation

En stor fördel med att välja elpanna är priset. Att den är relativt billig kombinerat med en simpel installation gör att du snabbt kommer igång med din nya värmekälla för en billig penning. Dessutom är pannorna användarvänliga. En modern elpanna har idag en tydlig display där du enkelt ställer in den temperatur som ger bäst effekt i värmesystemet.

 

Modeller från RELEK

Elpannorna från RELEK står på galvaniserad plåt och dessa pannor kompletterar du med passande elpatroner (0,5 eller 9 kW). Du får med huvudbrytare och säkring till cirkulationspump. Notera att elen är kopplad vid leverans och är redo för anslutning till nätspänning. Det är viktigt att detta moment utförs av en certifierad elektriker.

 

Vägledning

Om du har några frågor kring en specifik elpanna är du alltid välkommen att kontakta oss. Det gäller även om du vill diskutera vilken modell som skulle passa dina behov bäst. Hos oss är det tryggt att handla kvalitetsprodukter inom värme- och VVS-området till låga priser. Leveranserna är snabba och du har alltid 150 dagars returrätt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot