Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Tappvatten

Tappvattensystem och tillbehör i olika utföranden hittar du hos oss. I den här kategorin erbjuds allt från Roths kompletta lösningar till enstaka reservdelar. Roth är specialister på golvvärme- och tappvattensystem och tillverkar några av marknadens bästa produkter. Deras systemlösningar används regelbundet av professionella installatörer som är ute efter pålitliga helhetslösningar till en förhållandevis låg kostnad. Vi har lyckats pressa priserna ytterligare, så letar du efter billiga tappvattensystem eller vattenutkastare har du kommit helt rätt. Välj en kategori som matchar dina behov nedan.

Vill du ha en offert?

Bygglängd

c/c

Dimension

Längd

Material

Typ

Varumärke

Min -Max dim.

Visar 309 av 309 produkter
Storsäljare

Komplettera med tillbehör från Roth

Hos oss hittar du inte bara kompletta tappvattensystem, utan vi har även tagit in tillbehör som kombirör, Roth Quickbox, insticksfördelare och andra tillbehör som det finns en efterfrågan på.

 

Tappvattensystem med snabba leveranser

Vårt sortiment utvidgas hela tiden för att svara upp mot våra kunders behov. Målet är att du alltid ska kunna hitta de VVS-produkter du behöver för ditt projekt. Allt detta till några av Sveriges absolut lägsta priser. När du handlar i vår webbshop kan du dessutom se fram emot en riktigt snabb leverans.

 

Vi vägleder dig rätt

Har du några frågor om produkterna i vårt sortiment? Då ska du inte tveka att kontakta vår kundservice, så hjälper vi dig. Välkommen med din förfrågan.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot