Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Hydropress

Hydropress, som också kallas för membranhydrofor, används för att avlasta vattenpumpen så den inte behöver arbeta vid varje spolning. Vattnet lagras en i gummiblåsa och har ingen kontakt med luften i tanken. Membranhydroforen blir allt vanligare då priset är billigare än hydrofor. Den tar dessutom mindre plats och kräver mer sällan påfyllning av luft för att hålla rätt nivå. Den vanligaste storleken för ett normalt hushåll är 60 liter. I sortimentet nedan hittar du prisvärda modeller och rördelssatser från kvalitetsvarumärken som E.M.S, EMTEK, WellMate och Debe.

Läs mer...

Antal liter

Dimension

Material

Spänning

Varumärke

Visar 49 av 49 produkter

Hydropress – Funktion

Förutom att avlasta vattenpumpen vid spolning fungerar även hydropressen och hydroforen som en reserv när pumpen inte hinner med. Den ser till att du får ett jämt och bra tryck på vattnet i hela huset.

Tänk på att en hydropress inte passar om du har svavelväte eller järn i vattnet då vattnet aldrig har kontakt med luften.

 

Tryckströmbrytarens uppgift

När trycket i tanken går under ett förinställt lägsta tryck (20–40 psi) så ser tryckströmbrytaren på pumpen till att pumpen startar. Pumpen fortsätter att jobba tills det att det förutbestämda högsta trycket är uppnått (40–60 psi).

Hos oss handlar du alltid kvalitetsprodukter till låga priser. Har du några frågor om din beställning eller en specifik hydropress i vårt sortiment? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot