Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

 •   Bra priser på kända märken
 •   Snabb leverans
 •   150 dagars returrätt

Golvvärmepaket Glespanel

Vårt paket med golvvärme för glespanel innehåller allt golvvärmematerial som ligger under övergolvet. Du anger själv hur många kvadratmeter du vill täcka. Ha med i beräkningen att fördelaren ska placeras centralt på denna yta. På våra produktsidor får du en närmare specifikation över vilka tillbehör du kan komplettera med för att få ett komplett golvvärmesystem. Rekommenderade mått för golvvärme i glespanel är 21x120 mm eller 28x120 mm. Paketen nedan innehåller:

Vill du ha en offert? 

Dimension

Kvadratmeter (m²)

Varumärke

Visar 28 av 28 produkter

Lägga golvvärme i glespanel

Här följer en guide för dig som ska lägga golvvärme i glespanel.

 1. Glespanelen skruvas tvärs över bjälklaget med ett avstånd på ca: 30 mm mellan varje bräda.
   
 2. Värmefördelningsplåten fälls sedan ned i mellanrummet (Vid detta förläggningssätt

  blir c/c-måttet 300 mm på golvvärmerören). Plåtarna placeras med ett inbördes avstånd om ca 10 till 100 mm.

 3. Häfta eller spika fast plåtens ena fläns innan golvvärmeröret trycks ner i plåten. När hela golvvärmeslingan är på plats häftas eller spikas plåtens andra fläns fast i glespanelen.
   

Trägolv över golvvärmen

Skall du lägga ett trägolv ovanpå golvvärmen går det fint om trägolvet är tjockare än 14 mm. Har man däremot tänkt att lägga ett tunnare golv så bör man montera en golvspånskiva ovanpå golvvärmeinstallationen innan man lägger övergolvet.

 

Personligt anpassad offert

Du vet väl om att du kan efterfråga en personligt anpassad offert inom 24 timmar. Du behöver endast fulla i vilket förläggningssätt du arbetar med och hur stor yta som ska täckas på vår sida för golvvärmeoffert. Offerten är alltså aktuell för dig som önskar ett prisförslag på ett komplett paket för vattenburen golvvärme.

 

Frågor om golvvärme i glespanel

Om du har några frågor kring golvvärme i glespanel är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Hos oss är det tryggt att handla golvvärme på nätet till låga priser. Här gäller alltid 150 dagars returrätt, snabba leveranser och kvalitetsprodukter till bra priser.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot