Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Avloppspump

Söker du efter en skärande avloppspump eller kvarnpump har du kommit rätt. I vårt sortiment hittar du modeller från högkvalitativa varumärken som E.M.S, GRIX, Liberty Pumps, Lowara/Xylem och HYFLOW. Pumparna finfördelar avloppspartiklar till ett fint slam och flödeshastigheten säkerställer självrensning i avloppsledningarna. Pumparna kan användas som pumpstationer för en eller flera fastigheter eller till mindre industri- applikationer. Modellerna kännetecknas av lång livslängd, energieffektivitet och underhållsfri drift.

Dimension

Flöde (Qmax)

Max Lyfthöjd

Nivåreglering

Spänning

Varumärke

Visar 26 av 26 produkter

Skärande pump för avlopp

En skärande pump för avlopp, som också går under benämningen truggerpump, maler sönder fasta föremål i avloppsvattnet. Det görs med hjälp av pumpens skäranordning, som även ser till att hålla partiklarna i rörelse genom pumpen. Hos oss hittar du flertalet modeller för pumpning av svartvatten.

 

Kvarnpump för avlopp

E.M.S har genom sin GLX-serie tagit fram de perfekta pumparna för pumpning av tung kloak. De är framtagna för platser där det inte finns något naturligt fall till avloppsanläggningen. GLX-serien kan användas för ett hushåll eller en mindre grupp fastigheter. Det går bra att använda en PEM-slang som avloppsledning, men tänk på att det ska vara en 40x32-slang eller grövre.

 

Handla säkert hos oss

Hos oss på BilligtVVS handlar du marknadens ledande varumärken till låga priser med snabb leverans. Hos oss får du även alltid 150 dagars returrätt på ditt köp. Önskar du delbetalning finns det möjlighet till detta med SVEA Ekonomi. Om du har några frågor kring pumparna i vårt sortiment ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig. Vi ser fram emot din förfrågan.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot