Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

BEVISAB

Bevisab är ett svenskt prisvärt varumärke inom golvvärme som sedan 10 år tillbaka gjort avtryck på den svenska marknaden. Vi på BilligtVVS är stolta över att vara en nära samarbetspartner till Bevisab. Med deras kvalitativa och prisvärda produkter kan vi erbjuda dig ett varierande utbud till fördelaktiga priser.

Bygghöjd

Varumärke

Visar 224 av 224 produkter

Bevisab golvvärme täcker in olika behov

Bevisab golvvärme kommer i flera utföranden och det finns hållbara lösningar för alla behov, oavsett hur stor golvyta du har hemma. Vi erbjuder flera typer av golvvärmepaket med vattenburen golvvärme, som passar till allt från det lilla badrummet till den stora trevåningsvillan. Oavsett om det gäller förläggning med spårade spånskivor, EPS-skivor eller med ingjutning så finns det alltid ett passande alternativ för dig.

 

Kan jag få en offert?

Vi hjälper dig gärna att dimensionera utefter ditt projekt. Fyll gärna i vårt offert för golvvärme så kontaktar vi dig inom 24 timmar. Tillsammans med Bevisab erbjuder vi även en golvvärmeritning som sparar dig enormt mycket tid. Med ritningen kan du enkelt och steg för steg bygga ihop ditt golvvärmesystem. Ritningen ritas i CAD utefter ditt hus planritning. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot