Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Golvvärmepaket för ingjutning

Vårt golvvärmepaket för ingjutning innehåller allt golvvärmematerial som ligger under övergolvet. Du väljer själv önskad produkt utifrån hur många kvadratmeter du vill täcka. Paketet är framtaget för att passa din önskade yta och fördelaren placeras i mitten av ytan. På respektive produktsida är det specificerat vilka produkter du kan komplettera med för att få ett komplett golvvärmesystem. Paketet nedan innehåller följande komponenter:
 

Vill du ha en offert? 

Varumärke

Visar 48 av 48 produkter

Installera golvvärme för ingjutning

  1. När du ska installera golvvärme för ingjutning börjar du med att montera

    rörhållarskenorna i rader tvärs mot golvvärmeslingans riktning. Börja vid en vägg och lämna minst 300 mm avstånd mellan vägg och rörhållarskena så det blir plats att vända golvvärmeslingan.

  2. Lägg skenorna med ca: 1 m mellanrum.

  3. Lämna minst 300 mm mellanrum även mot motstående vägg så att golvvärmeslingan kan vända även där.

  4. Tryck fast golvvärmeslangen i golvvärmeskenorna.

  5. Fäst golvvärmeslangen med fästmärlor i vändningarna.

 

Ingjutning i betong/flytspackel

Vid ingjutning av golvvärmeslang i betong/flytspackel sprids värmen jämnt över ytan. Rören får inte ligga för djupt då det är risk att systemet blir svårt att reglera, och inte för grunt då det finns risk för varma och kalla zoner. Ett djup på mellan 30 och 100 mm från rörets översida fungerar i de flesta fall.

 

C/C-mått

Normalt c/c-mått för 20 mm golvvärmeslang är 300 mm. En faktor som påverkar c/c-måttet är om rummet där du ska installera golvvärme för ingjutning behöver fullvärme eller inte. I verkstadslokaler, garage m.m. med en önskad innetemperatur på 10–15 grader kan man öka c/c-måttet på golvvärmeslangen och därmed täcker en slinga en större golvyta vilket i sin tur innebär att det går åt mindre med golvvärmeslang. Därmed varierar golvvärme för ingjutning.

 

Frågor om vårt golvvärmepaket för ingjutning

Vi finns alltid till hands om du har några frågor som rör vårt golvvärmepaket för ingjutning. Kontakta gärna vår kundservice så vägleder de dig till rätt produkter utifrån dina behov. Hos oss är det tryggt att handla golvvärme på nätet. Du kan förvänta dig låga priser, snabba leveranser och 150 dagars returrätt.

 

Prisförslag inom 24 timmar

Använd gärna vårt formulär för golvvärmeoffert om du önskar pris på ett komplett paket för vattenburen golvvärme!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot