Fråga oss gärna! 0570-19440 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Kompletta golvvärmepaket till bra priser

Golvvärme ger en skön värmefördelning i huset som med en relativt låg temperatur alstrar värme i samtliga rum. Systemet kan även installeras på begränsade ytor som t.ex. kök, badrum eller uterum. Golvvärme hör till lågtemperaturssystemen, vilket gör att det är en utmärkt värmekälla och fungerar mycket bra tillsammans med t.ex värmepumpar, solvärme och pelletspannor m.m.

Hos Billigt El & VVS hittar du prisvärda golvvärmepaket som är färdiga att installeras i både i nybyggen och i äldre hus som ska renoveras.

Golvvärmesystem som kompletta installationskit

Du som vill ha vattenburen golvvärme kan ta del av våra fulländade golvvärmepaket. Kompletteras paketen med en shunt så kan flera av paketen dessutom kopplas direkt till ditt befintliga radiatorsystem. Paketen kan användas vid förläggning ovanpå det redan befintliga golvet, eller på själva golvbjälkarna. Vi har även golvvärmepaket för glespanel eller ingjutning i betongplattor.

Välj nedanför det golvvärmepaket som passar bäst för dina behov

Är du osäker på vilket golvvärmepaket som passar dig bäst, önskar mer information om våra golvvärmesystem eller har frågor om tillbehör så som shuntar och liknande, kontakta gärna vår support som står redo att besvara dina frågor.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot