Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Paket med EPS golvvärme

Här hittar du våra färdiga paket med EPS-golvvärme. Golvvärmepaketen innehåller allt material som ligger under övergolvet. Spårade EPS-skivor fungerar utmärkt vid ytskikt av keramik, trä och plastmatta. De kan läggas både i torra och våta utrymmen. I varje produktbeskrivning står det angivet hur många kvadratmeter paketet är beräknat att räcka till. Det är tänkt att fördelaren placeras i mitten av denna yta. Paketen innehåller:

Vill du ha en offert? 

Bygghöjd

Varumärke

Visar 71 av 71 produkter

Installation av EPS-golvvärme

Innan installation av EPS-golvvärme rekommenderar vi att man läser igenom installationsanvisningarna som du hittar som pdf-fil på produktsidan för valt golvvärmepaket.

 

Tillbehör och komplettering

Hos oss på BilligtVVS hittar du inte bara spårad EPS och golvvärmeslang utan även tillbehör som rörböljningsstöd, golvvärmefördelare och bypass. Om du har radiatorer i ditt golvvärmesystem behöver du komplettera med en golvvärmeshunt.
 

Offert för spårade EPS-skivor

Om du vill ha en personlig offert för ett helt komplett paket med vattenburen golvvärme är du välkommen att fylla i vår golvvärmeoffert. Där behöver du endast ange vilket förläggningssätt du kommer arbeta med och hur stor yta du vill täcka, så får du ett prisförslag tillbaka inom ett dygn. Där kan du bland annat ange spårade EPS-skivor med aluminiumfolie som förläggningssätt.

 

Hitta rätt EPS-skiva för golvvärme

Undrar du hur en EPS-skiva för golvvärme fungerar eller vilket golvvärmepaket som matchar dina behov bäst? Då är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundservice, så vägleder vi dig rätt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot