Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Säkerhetsventiler

Ska du köpa ny eller byta säkerhetsventil har du kommit alldeles rätt. I vårt sortiment hittar du säkerhetsventiler från Somatherm i en mängd olika utföranden. Ventilerna kommer till användning när systemtrycket ökar. Då öppnar ventilens fjäder upp sig och släpper ut övertrycket. Det gör att tryckskador på det övriga systemet kan undvikas. Du kan få en snabb överblick över vilket tryck som ventilerna är tillverkade för i rullistan i anslutning till respektive produkt. I vårt sortiment hittar du säkerhetsventiler för spannet 1,5–10 bar.

Tryckklass

Dimension

Varumärke

Visar 19 av 19 produkter

Hitta rätt bland våra säkerhetsventiler

Vi kan erbjuda ett brett sortiment av säkerhetsventiler från Somatherm. Det gör att ventilernas användningsområden varierar. Hos oss hittar du en säkerhetsventil som öppnar upp vid angivet tryck för att skydda anläggningen inom följande områden:

  • Färskvattensystem
  • Värme- och kylsystem
  • Slutna värmesystem
  • Tömning av varmvattenberedare
     

Värt att notera är att du alltså väljer själv vilket öppningstryck ventilen ska ha, i samband med ditt köp. Anslutningsstorleken ska baseras på värmekällans effekt och ta hänsyn till svenska normer och föreskrifter.

 

Hållbart val från Somatherm

Säkerhetsventilerna från Somatherm är ett hållbart val som garanterar lång livslängd. Det är ett företag som varit med länge och aldrig tummar på kvalitet och materialval. Deras säkerhetsventiler är inget undantag och kommer med membran i avzinkningshärdigt material, membran i värme- och åldringsbeständigt material och fjäder i rostfritt material. Dessutom är överdelen glasfiberförstärkt.

 

Vägledning kring säkerhetsventiler

Om du har några funderingar kring säkerhetsventiler är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. VVS är vårt expertområde – ta chansen att handla smidigt till låga priser redan idag. Hos oss handlar du produkter från marknadens ledande varumärken. Se fram emot snabb leverans – vi skickar din säkerhetsventil omgående efter att du lagt din order.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot