Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Vattenburna radiatorer

Vattenburna radiatorer används i fastigheter där det finns ett vattenburet uppvärmningssystem. De överför värmeenergi från vatten till luften, vilket justerar rummets temperatur efter dina preferenser samtidigt som inomhusklimatet blir behagligt. I vårt sortiment hittar du moderna vattenburna element för dig som ska bygga nytt eller byta ut dina gamla radiatorer. Dagens vattenburna radiatorer är smidigare, effektivare och bättre anpassade för lågtemperaturssystem jämfört med äldre modeller.

Varumärke

Visar 3 av 3 produkter

Köp moderna vattenburna element

Vi är stolta över att erbjuda moderna vattenburna element från Curant. Deras modeller är kompakta och levereras med konsoler, luftskruvar och proppar. Observera att kopplingar och termostater inte ingår i paketet, utan behöver beställas separat.

 

En kostnadseffektiv lösning

Vattenburna radiatorer är ofta mycket effektiva på att värma upp stora ytor. Det är en kostnadseffektiv lösning för uppvärmning av hela huset, särskilt i områden med kalla vintrar. Dessutom är de tysta jämfört med andra uppvärmningssystem, som t.ex. luftvärmepumpar. Det är termostaten som styr flödet av varmvatten och därmed vilken temperatur du får i rummet.

 

Underhåll av vattenburen radiator

Som alla uppvärmningssystem kräver vattenburna radiatorer regelbundet underhåll för att fungera effektivt. Detta kan innebära avluftning eller att se till att värmeplattorna inte är blockerade av exempelvis möbler. Det är viktigt eftersom luften ska kunna cirkulera fritt mellan värmeplattorna.

För att säkerställa en effektiv cirkulation i din radiator ska systemet vara avluftat. Eventuella luftbubblor kan förhindra cirkulationen och därmed hindra värmen att nå dit den behövs. När systemet fylls på med nytt vatten kan det resultera i luftansamlingar. När din vattenburna radiator är korrekt avluftad och inget nytt vatten introduceras i systemet kommer det heller inte att finnas något behov av ytterligare avluftning av elementen.

Vi rekommenderar även att hålla dina vattenburna radiatorer rena från damm. Det är särskilt viktigt mellan värmeplattorna eftersom det är där luften cirkulerar.

 

Billiga vattenburna radiatorer/element

Står du inför ett större projekt eller är du osäker på vad du behöver? Då ska du inte tveka inte att kontakta oss för rådgivning. Vi ser till att föreslå billiga vattenburna radiatorer/element som matchar dina behov. Välkommen med din förfrågan.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot