Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Fästmaterial

Fästmaterial är ett himla brett område som hjälper dig med säkra installationer inom exempelvis VVS- och installationsområdet. Hos oss hittar du fästmaterial i genomtänkta materialval som står pall för de flesta uppgifter. I denna kategori så har vi ett omfattande sortiment av produkter. Det är anledningen till att vi har delat upp utbudet i flera olika kategorier. Här hittar du bland annat: klammer, infästning, Pressix montagesystem och material för upphängning.

Varumärke

Visar 56 av 56 produkter
Populära produkter i underkategorierna

Välkända kvalitetsvarumärken

Du behöver inte oroa dig över kvaliteten på det fästmaterial vi har i sortimentet. Här är flera av marknadens populäraste varumärken samlade. Söker du rörklamma eller distanskloss så har Faluplast ett varierat utbud. De har funnits med sedan 1960 och räknas som en av branschens ledande leverantörer inom VVS. Vi erbjuder även snabbmonterade Pressix-system för exempelvis rörupphängning från Sikla som även de är kända för sin höga standard.

 

Fästmaterial för varierande ändamål

För många som arbetar inom VVS eller installationsbranschen är fästmaterial ett vanligt inslag under arbetsdagen. Det gäller även för alla privatpersoner som fixar i hemmet eller garaget. Det skadar inte att ha några produkter nära till hands om du vet med dig att behovet brukar uppstå. Hos oss hittar du fästmaterial för exempelvis:

  • Upphängning av kopparrör, PEX-rör & slangar
  • Tillbehör till Pressix 27 systemet
  • Fastsättning av rör i våtrum m.m.

 

Hitta rätt fästmaterial

Går du i valet och kvalitet kring vilket fästmaterial du ska använda? Eller önskar du vägledning kring en specifik produkt? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig. Det gäller även om du inte hittar vad du söker inom området. Hos oss är det tryggt att handla VVS-produkter till riktigt låga priser. Produkterna levereras till dig inom kort och du har 150 dagars returrätt på ditt köp.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot