Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Trådlös golvvärmereglering

Trådlös golvvärmereglering bidrar med det där lilla extra för komforten. I dag är tekniken riktigt långt framme när det kommer till trådlös styrning av golvvärme. Trådlösa termostater är en naturlig del av utvecklingen som ger dig behaglig värme i alla rum du önskar. Med trådlös golvvärmestyrning från Alpha IP får du en framtidssäkrad golvvärmestyrning. "Stand alone"-versionen (utan smartbox) är lättmanövrerad och anpassar sig efter husets behov. Välj mellan kopplingsbox för 6 eller 10 värmezoner, digitala rumstermostater och komplettera med ställdon (ett för vardera slinga).

Varumärke

Visar 8 av 8 produkter

Trådlösa termostater för golvvärme

Genom att utnyttja tekniken och kombinera en kopplingsbox med trådlösa termostater för golvvärme kan du spara in en hel del energi varje år. Energibesparingen är ett resultat av minimala temperatursvängningar. Alpha IP-systemet lär sig hur snabbt ditt rum värms upp samt kyls av. Detta läser systemet av med hjälp av att temperaturinformation skickas från rumstermostaterna till kopplingsboxen var 11 minut i 3-dagarscykler.

 

Så mycket energi kan du spara

Informationen om hur snabbt temperaturen i rummet ändrar sig gör att systemet vet när golvvärmen skall kalla på värme, eller stänga av värmen för att minimera temperatursvängningarna i rummet. Denna funktion kan ge energibesparingar på upp till 20%!

 

Trådlös styrning av golvvärme

Många väljer idag trådlös styrning av golvvärme via mobilen om det är möjligt. Då kan du övervaka din golvvärme med din hjälp av din smartphone. Det du behöver göra i dessa fall är att komplettera ditt Alpha IP-system med en smartbox. Då du kan styra din golvvärme via en gratis app.

 

Vägledning kring trådlös golvvärmestyrning

Undrar du hur trådlös golvvärmestyrning kan göra skillnad för dig, eller vilka produkter i vårt sortiment som passar ditt behov? Då är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Vi ser fram emot att vägleda dig till en trådlös golvvärmereglering som sparar dig mycket energi varje år.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot