Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Golvvärmefördelare

Golvvärmefördelare från Bevisab tillhör toppskiktet av alla varianter som finns på marknaden idag. De är svarvade ur ett helt stycke istället för att ha påsvetsade muffar, vilket skiljer sig mot många konkurrenter. Dessa fördelare av golvvärme har robusta flödesmätare som du enkelt kan följa när du justerar flödet. De har även konsoler som underlättar montering i skåp eller direkt på väggen. I vårt utbud hittar du även ett utbyggnadskit som används för att bygga ut en golvvärmefördelare med ytterliga en slinga.

Golvvärmefördelare med olika antal slingor

I vårt sortiment hittar kan du köpa en rostfri golvvärmefördelare. Fördelaren levereras i ett helt stycke med 1 till 12 slingor. Både påfyllnings- och avtappningsventiler är förmonterade.

 

Följande komponenter ingår:

  • Konsoler som underlättar monteringen
  • Manuella avluftningsventiler
  • Ventiler för påfyllnad & avtappning
  • Genomskinliga flödesmätare

När används en fördelare av golvvärme?

Vid större golvytor behöver golvvärmen fördelas på flera olika slingor. Det är dessa slingor som sammankopplas i en specifikt framtagen fördelare av golvvärme. Antalet slingor som behövs beror på hur stor yta som skall värmas upp samt vilken dimension på golvvärmeröret som används.

 

Handla tryggt på BilligtVVS

Vi är av den bestämda åsikten att det ska vara enkelt och pålitligt att handla golvvärmeprodukter på nätet. Hos oss handlar du alltid kvalitetsvarumärken till låga priser. Dessutom går leveranserna undan. För att du ska känna extra trygg erbjuder vi hela 150 dagars returrätt på ditt köp. Om du har några frågor om en specifik golvvärmefördelare är du välkommen att kontakta vår kundservice, så guidar vi dig till rätt produkt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot