Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Vatette

Vi är stolta att vara en Vatette återförsäljare eftersom varumärket står för högkvalitativ svensk tillverkning. Det säger en hel del att Vårgårda Armatur grundades för över hundra år sedan och att produktionen håller till på samma ställe än idag. Här gäller kvalitet i alla led och hos oss hittar du allt från klämringskopplingar, vinkelkopplingar och kopplingsset till provtryckningsmuttrar, planadaptrar och fördelare till tappvatten. Hoppas du hittar vad du söker i sortimentet nedan!

Material

Varumärke

Typ

Visar 62 av 62 produkter

Vatette klämringskoppling

Chansen är riktigt stor att du hittar en Vatette klämringskoppling som matchar dina behov i vår webbshop. Kopplingarna består av skruvdel, klämring och mutter. Dessa kan användas för exempelvis PEX-rör, kopparrör, rostfria- och elförzinkade stålrör.

Vatette-kopplingar i olika utföranden

Det finns olika Vatette-kopplingar, men oavsett vilken variant du köper kan det vara bra att veta att samtliga produkter med deras ända kan kompletteras med kopplingsset för olika rörtyper. Ytterligare en fördel är att de är försmorda. Därför behövs ingen ytterligare smörjning.

Handla tryggt hos oss

Hos oss handlar du VVS-produkter till riktigt låga priser. För att du ska känna dig trygg med dig köp har du alltid 150 dagars returrätt. Önskar du delbetalning så har vi ett samarbete med SVEA Ekonomi. Har du några frågor om en produkt i vårt utbud från Vatette? Tveka inte att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot