Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Pipelife

Pipelife International, baserat i Wien, Österrike, är en ledande producent av plaströr i Europa. Företaget är verksamt i 24 länder och använder huvudsakligen termoplaster PVC (polyvinylklorid), PE (polyeten) och PP (polypropen) för att tillverka sina produkter.

Tryckklass

Material

Varumärke

Visar 107 av 107 produkter

Pipelife Sverige är en del av koncernen och bearbetar årligen mer än 35 000 ton plastråvara på sina två produktionsenheter i Ölsremma och Ljung i Västergötland. Företaget använder huvudsakligen extrudering och formsprutning som tillverkningsteknik. Båda produktionsenheterna är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 och 14001.

Pipelife har som mål att öka livskvaliteten genom att utveckla och tillhandahålla högkvalitativa rörsystem för transport och skydd av vatten, vätskor och energi. Företaget arbetar i nära samarbete med slutanvändarna som dagligen använder deras produkter, inklusive rör- och elinstallatörer, entreprenörer, energiverk och kommuner. Pipelife samarbetar med rörgrossister över hela landet för att distribuera och göra deras produkter tillgängliga.

Pipelife har en professionell och resultatorienterad marknadsavdelning som håller marknaden uppdaterad om företagets produkter och tjänster. På företagets hemsida kan man hitta en översikt av deras sortiment, detaljer såsom byggmått, godkännanden samt kontaktuppgifter till personalen.

Företaget strävar efter att vara engagerat och flexibelt som Sveriges ledande samarbetspartner för plaströr, och välkomnar alltid feedback från sina kunder. Pipelife hoppas på att tillsammans med kraft och kreativitet möta de gemensamma utmaningar som ligger framöver.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot