Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Flamco

Flamco är ett företag som har varit verksamma inom HVAC-industrin sedan 1956 och är en del av det börsnoterade Aalberts NV. Företaget producerar högkvalitativa komponenter som används för att hantera värme och kyla i byggnader och bidrar därmed till individuellt och kollektivt välbefinnande. Aalberts hydroniska flödeskontrolldivision bildades 2020 tillsammans med Comap som tillhandahåller termiska och sanitära produkter som ökar komforten i byggnader.

Dimension

Varumärke

Visar 9 av 9 produkter

Flamcos lösningar utvecklas och tillverkas på designavdelningar och fabriker i flera länder, inklusive Nederländerna, Tyskland, Polen, Storbritannien med flera. Dessa hydroniska system är viktiga för att minska energiförbrukningen och utsläppen, vilket stöder hållbarhet i alla steg av en byggnads livscykel.

Aalberts hydroniska flödeskontroll varumärken arbetar enligt internationellt tillämpliga kvalitetsstandarder, inklusive ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 för miljöledningssystem och 2014/68/EU för den europeiska standarden för tryckbärande anordningar. Många av Flamcos produkter har även certifiering från andra standardiseringsorgan, inklusive KIWA, FM, VdS, UL, WRAS, ACS, DIN, DVGW och RAL.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot