Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Faluplast

Faluplast är ett företag som är specialiserat på tillverkning av plastprodukter. Företaget grundades i Falun, Sverige och har varit verksamt sedan mitten av 1900-talet. Faluplast erbjuder ett brett utbud av olika plastprodukter, inklusive rör och rördelar, kopplingar och komponenter, samt specialprodukter som är anpassade för specifika kundbehov. Deras produkter är kända för sin höga kvalitet till ett lågt pris.

Varumärke

Visar 77 av 77 produkter

Faluplast återförsäljare


Faluplast konstruerar, tillverkar och säljer VVS-produkter som underlättar och rationaliserar rörinstallatörens arbete och löser problem.

Produkterna har inte bara en bra funktion, de tillverkas i högsta kvalitet, har en snygg design och vår leveranssäkerhet är på topp. Men vi jobbar med ständig förbättring och våra ISO-certifikat för kvalitet och miljö är bevis för detta. Se våra certifikat och läs mer om vår Miljö- och Kvalitetspolicy här.

Flera av våra produkter är typgodkända, vilket kräver löpande kontroller i produktionsprocessen och av färdiga produkter. Faluplast blir det naturliga valet för installatören som vill vara säker på att det alltid fungerar.

Större delen av produkterna tillverkas i en fabrik i Falun därifrån också alla utleveranser sker. Det säkerställer kontroll på såväl leveranstider som produktkvalitet. BilligtVVS är en stolt återförsäljare av Faluplast. Har du frågor eller funderingar om produkter från Faluplast? Kontakta oss så hjälper vi dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot