Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Armacell

Armacell är en ledande utvecklare och leverantör av tekniskt skum och cellgummi för teknisk isolering. Företaget är engagerat i att leverera innovativa och säkra lösningar för både termisk och mekanisk isolering, som skapar ett hållbart värde för sina kunder. Genom sina produkter bidrar Armacell i hög grad till global energieffektivitet och har en betydande inverkan runt om i världen.

Varumärke

Visar 3 av 3 produkter

Rörisolering från Armacell är gjorda av högkvalitativa material, såsom polyeten och polypropylen, vilket gör dem tåliga och lätta. Dessutom erbjuder företaget ett brett utbud av storlekar och utföranden, så att kunden kan välja den rörisolering som passar bäst för deras specifika behov. Kontakta oss om önskad storlek saknas på vår sida.

 

Lägre uppvärmningskostnader

Användningen av rörisolering från Armacell kan hjälpa till att minska energianvändningen i byggnader och även industriella anläggningar. Genom att isolera rör och ledningar, hindrar rörisoleringen värmeenergin från att försvinna, vilket kan leda till lägre uppvärmningskostnader och en mer hållbar energiförbrukning.

 

Hög kvalité

Om du är intresserad av att förbättra energieffektiviteten i ditt hem eller företag, bör du definitivt överväga att använda rörisolering från Armacell. Företagets kvalitet och erfarenhet gör det till ett pålitligt val för alla dina rörisoleringsbehov.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot