Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Golvvärme El

Golvvärme med el är ett smidigt alternativ för dig som har el som värmekälla. Elektrisk golvvärme består av värmeslingor som ligger under golvet. Värmeslingorna finns som lös värmekabel och som matta. Kimas värmekablar (som du hittar under kategorin Golvvärmeprodukter El) är svensktillverkade och håller allra högsta kvalitet. De kommer dessutom med 10 års garanti. Väljer du att gå för ett komplett Golvvärmepaket El ingår allt du behöver. I denna kategori hittar du exempelvis Somatherms golvvärmematta och golvvärmepaket med värmekabelmatta, termostat, golvsensor, slang och lim. Naturligtvis är alla värmekablar och mattor hos oss CE-märkta. Hitta rätt elgolvvärme med hjälp av kategorierna nedan! 

Läs mer...

Efter installation av elgolvvärme

När installationen av elgolvvärme är färdigställd är det viktigt att vänta minst 30 dagar innan du startar golvvärmen. Då eliminerar du risken att spackel och plattor spricker. Tänk även på att isolera ordentligt under din elgolvvärme eftersom det minskar risken för att värmen smiter ut under huset.

Eldriven golvvärme med termostat

För att få till den skönaste och energieffektivaste golvvärmen rekommenderar vi att använda en rumstermostat, vilket ingår i våra kompletta paket men det går även att köpa till separat. Termostaten kan exempelvis styra temperaturen och energiförbrukningen. De moderna termostaterna har flera smarta funktioner som hjälper dig att maximera energibesparingen. Många varianter kommer med förinställda uppvärmningsprogram som passar de flesta hem – men du har alltid möjlighet att justera efter eget tycke och smak. På så sätt kan du få innemiljön precis som du vill ha den.

Automatisk nattsänkning

Om du önskar automatisk nattsänkning är även det möjligt. Eldriven golvvärme kan enkelt anpassas efter din bostad, och termostaten är din bästa vän när det kommer till detta område.

Tänk på det här

Ytterligare en sak att beakta är att säkerställa att du använder rätt kabel till rätt golv. Det finns nämligen kablar för både ingjutning och träbjälklag.

Har du några frågor om elektrisk golvvärme?

Om du har några frågor eller funderingar kring elektrisk golvvärme ska du inte tveka att kontakta oss. Vi ser fram emot att vägleda dig till rätt produkter för elgolvvärme!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot