Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Växelventil

En växelventil har till uppgift att styra vätska åt olika håll. För hushållsapplikationer handlar det vanligtvis om att vatten antingen ska skickas till klimatsystemet eller varmvattenberedaren. Ventilen har olika lägen som anger flödesriktningen eller blockerar flödet helt. Hos oss kan du hitta växelventiler med snabb växling där extrabrytare medföljer. Vissa modeller har ventilmotioneringsprogram som körs en gång i veckan.

Varumärke

Visar 10 av 10 produkter

Anpassningsbara växelventiler

En fördel med växelventiler är deras mångsidighet och flexibilitet. De används för att reglera flöde i en eller två riktningar och produktserierna kommer med olika egenskaper, beroende på utformningen på den specifika modellen. De kan anpassas för att hantera olika typer av vätskor även om våra modeller är inriktade mot värme- och kylsystem.

 

ESBE växelventil

En ESBE växelventil kännetecknas av kvalitet rätt igenom. Detta svenska familjeföretag med långa anor tillverkar växelventiler i kompakt utförande med många energieffektiva funktioner. De är enkla att installera och produktserien MBA130 levereras med två olika anslutningar, för att passa de allra flesta behov. Produktserierna VZC och VZD är hållbara mässingspjäser som lämpar sig väl för värmepumpar, golvvärme eller HVAC-applikationer.

 

Önskar du vägledning?

Om du önskar vägledning för att hitta en växelventil som matchar dina behov är du alltid välkommen att kontakta oss, så guidar vi dig i vårt sortiment. Hos oss har du alltid 150 dagars returrätt på ditt köp. Du kan se fram emot snabb leverans när din beställning är lagd. Vi ser fram emot din order.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot