Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Hydrofor

En hydrofor är en tryckvattenbehållare som används för att avlasta vattenpumpen och fungera som ett förråd. Den gör så att pumpen inte behöver arbeta vid varje spolning – med andra ord varje gång en vattenkran öppnas. I vårt sortiment hittar du flera stående hydroforer i hög kvalitet i storleksspannet 110–500 liter. Vi har även många tillbehör om du skulle behöva komplettera din befintliga hydrofortank.

Varumärke

Visar 14 av 14 produkter

Hydroforer i olika material

Hydroforer finns i olika material. Har du aggressivt eller bräckt vatten är det lämpligt med en modell i glasfiber. Glasfiberhydroforen är dessutom enkel att hantera vid montering. Du kan även köpa en rostfri hydrofor hos oss.

 

Minska lukten av svavelväte

I en hydrofor har vattnet kontakt med luften vilket gör den lämplig om man har svavelväte eller järn i vattnet. Tanken gör så att vatten och luft kommer i kontakt med varandra, vilket ”fäller ut” järn och luftar vattnet. Det gör att lukten av svavelväte minskar.

 

Hydrofortank – en pålitlig reserv

En hydrofortank fungerar som en reserv när pumpen inte hinner med och ser till att du får ett jämt och bra tryck på vattnet i hela huset.

 

Tryck i hydrofor

När trycket i tanken går under ett förinställt lägsta tryck (20–40 psi) ser tryckströmbrytaren på pumpen till att pumpen startar. Pumpen fortsätter att jobba tills det att det förutbestämda högsta trycket är uppnått (40–60 psi).

 

Hydrofor-tillbehör

Söker du ett specifikt hydrofor-tillbehör är chansen stor att du hittar vad du söker hos oss. Här kan du bland annat köpa stigarrör, packning eller plaströr till vattenståndsställare, tillbehörssats eller rördelssats med luftinjektor.

 

Vi vägleder dig rätt

Undrar du vilken hydrofor som passar din situation bäst eller önskar du rådgivning kring ett specifikt tillbehör? Då ska du inte tveka att kontakta oss, så vägleder vi dig rätt. Välkommen med din förfrågan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot