Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Djupvattenpump för grävd brunn

En pump för grävd brunn spelar en väsentlig roll när det kommer till att transportera grundvattnet från brunnen till ditt hem eller egendom. I vårt sortiment hittar du driftsäkra modeller med hög prestanda från E.M.S och Pedrollo. Väljer du att köpa ett pumppaket för grävd brunn sparar du tid vid installationen då de flesta komponenterna är ihopmonterade redan från start. Pedrellos pumpar suger in vatten i pumphuset för att sedan cirkulera vattnet. Det gör att motorns kylningskrav uppnås.

Spänning

Varumärke

Visar 3 av 3 produkter

Vad kännetecknar en pump till grävd brunn?

En pump till grävd brunn har ett avlångt utseende och är lämpliga för brunnar där vattenytan är så pass omfattande att en ”vanlig” borrhålspump inte får tillräckligt med utrymme och därmed kylning. Kylningsförmågan är därför ett signum och något som sticker ut med dessa pumpar. Materialvalen är noggrant utvalda för att stå emot yttre påfrestningar, vanligtvis är pumphuset gjort i rostfritt stål och pumphjulen i motståndskraftig plast (t.ex. norylplast).
 

Fördelar

Pumparna har hög driftsäkerhet, vilket bland annat mekanisk dubbeltätning vittnar om. De är lättinstallerade och enkla att komma igång med. Det gäller framförallt om du väljer ett färdigt pumppaket (du får mer information nedan). Lägg till att de är underhållsfria och du får en klar bild över en prisvärd pumptyp som kommer att hålla många år framöver.

 

Pumppaket – Grävd brunn

I Pedrollos pumppaket för grävd brunn ingår, förutom själva universalpumpen, följande komponenter:
 

• Färdigmonterad drickskabel

• Motorskydd

• Rostfri wire/wirelås

• Skyddstejp

• Membrantank

• Tillhörande Vatette-kopplingar


Paketen är ett smidigt alternativ för dig som vill spara tid vid installationen. Detta då de flesta komponenter är ihopmonterade direkt.

 

Hitta rätt vattenpump till grävd brunn

Om du önskar vägledning kring vilken vattenpump till grävd brunn som skulle passa dina behov är du alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig. Hos oss på BilligtVVS går det snabbt och smidigt att handla kvalitetspumpar till riktigt låga priser. Dessutom omfattas ditt köp av 150 dagars returrätt. Din order skickas omgående när du lagt din beställning, så du kan se fram emot en snabb leverans.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot