Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Djupvattenpump för borrad brunn

En vattenpump för borrad brunn sänks ner i borrhålet till önskat djup och pumpar upp vatten till bostaden. Pumpen är utrustad men en elkabel med PEM-slang-anslutning i toppen som transporterar upp vattnet. Vilken modell som passar dina behov beror bland annat på nivåskillnaden mellan pump och bostad samt vilken dimension du har på ledningen. Det är också bra att fundera över hur stor tank du kommer behöva. Du kan läsa mer om våra djupvattenpumpar och pumppaket för borrad brunn längre ned på sidan.

Dimension

Flöde (Qmax)

Spänning

Varumärke

Visar 27 av 27 produkter

Pump till djupborrad brunn med olika djup

I vårt sortiment kan du köpa en hållbar pump till djupborrad brunn från välkända varumärken som EMTEK och E.M.S. När du köper pump till borrad brunn hos oss anger du vilket djup du behöver. Vi erbjuder pumpar som passar för 20–130 meters djup. Väljer du EMTEKs EQP-serie finns det två storlekar på trycktanken att välja mellan.

60 liter: Passar hushåll på upp till 5 personer utan behov av bevattning.

100 liter: Passar hushåll på upp till 5 personer där det finns behov av bevattning eller om ni har färre boskapsdjur/annat behov av ökad vattenåtgång.

Vi rekommenderar att välja den större trycktanken om du står i valet och kvalet. Då slipper pumpen arbeta lika hårt och livslängden förlängs.

 

Pumppaket – Borrad brunn

EMTEK levererar pumppaket för borrad brunn där de flesta delarna är hopmonterade i förväg. Det sparar dig mycket tid vid installationen. Paketen innehåller en mängd komponenter, exempelvis:
 

• Djupvattenspump

• Dricksvattengodkänd elkabel

• Vatette-PE-koppling monterad i pumpen

• Membrantank m.m.

E.M.S. erbjuder också kompletta pumppaket för borrad brunn. Det enda du behöver komplettera med är kabel och slang mellan brunn och byggnad. Annars ingår allt du behöver, t.ex. själva djupbrunnspumpen, borrlock, elkabel, rostfri vajer, PEM-slang, hydrotank, manometer med mera. Det finns även specifikt framtagna paket för dig som är ute efter alla delar i borrhålet.

 

Har du några frågor om en pump till borrad brunn hos oss? Då är du välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot