Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Djupvattenpump

En djupvattenpump har en långsmal konstruktion och används exempelvis för pumpning av tappvatten till hushållet, inom industrin eller för lantbruk. Hos oss hittar du djupvattenpumpar från kvalitetsvarumärken som Grundfos, EMTEK och EMS. Pumparna kräver minimalt med underhåll och har en lång livslängd. Du väljer själv vilken modell eller vilket djup som matchar dina behov i rullistan för respektive pump. Vi erbjuder alltid låga priser, 150 dagars returrätt och snabba leveranser. För att underlätta din navigering har vi delat in djupvattenpumparna i olika underkategorier.

Läs mer...

 

Populära produkter i underkategorierna

Djupvattenpumpar i kompletta paket

Djupvattenpumpar kommer antingen i kompletta paketlösningar eller som enstaka pumpar. Fördelen med paketen är att pumparna är hopmonterade så mycket det går redan från start. Det leder till en smidigare installation. I vissa fall är en dricksvattengodkänd elkabel redan monterad på pumpen, vilket såklart sparar både tid och energi. Djupvattenpumpar i paketutförande kan även ha backventiler, kopplingar, rördelssatser och andra nödvändiga delar färdigmonterade.

 

Byta djupvattenpump

För dig som ska byta djupvattenpump kan det finns situationer där det räcker att byta ut ett specifikt tillbehör. Vi har en hel kategori där vi samlat olika tillbehör till djupvattenpumpar. Där hittar du bland annat täckbrickor, tätningsmanchetter, enkeladaptrar och motorskydd i olika utföranden. I denna kategori hittar du även en EMTEK Kontrollpanel med torrkörningsskydd för nivåstyrning och övervakning av dränkbara pumpar.
 

Vi vägleder dig rätt

Om du har några frågor kring en djupvattenpump i vårt sortiment ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig. Välkommen med din förfrågan.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot