Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Tryckstregringspump/centrifugalpump

En tryckstegringspump har flera olika användningsområden. Den används för exempelvis tryckhöjning, vattenförsörjning och bevattning. Tryckstegringspumpar från E.M.S är ett hållbart och högkvalitativt val som används när du har bra förhållanden på sugsidan samt som tryckhöjare. Det är möjligt att montera två eller fler pumpar för att justera kapaciteten till vattenuttaget. Det är också positivt ur driftsynpunkt eftersom man kan underhålla en pump utan att hela anläggningen blir trycklös. Pumpen går även under namnet ”centrifugalpump”.

Spänning

Varumärke

Visar 14 av 14 produkter

Att tänka på vid köp av tryckstegringspump

När du köper en tryckstegringspump är det viktigt att säkerställa att installationen går till på korrekt sätt. Det är viktigt att noggrant följa monteringsanvisningarna eftersom de flesta driftstörningar kan härledas till just felaktigt installerade pumpar. De flesta tryckstegringspumpar är framtagna för fast installation på en frostfri plats. En kall dag med minusgrader kan annars förstöra pumpen. Detta läser du mer om på varje modells produktblad.

En bottenventil ska alltid monteras och har du grävd brunn ska den sitta minst tre centimeter från botten. Notera att ventilen ska ha samma dimension som sugslangen.

De horisontella monoblock-centrifugalpumparna i vårt utbud är konstruerade enligt standarden EN 733. Det är en standard som gör gällande att de är klassade för 10 bar med lagerhållare.

 

Vägledning kring tryckstegringspump/centrifugalpump

Om du har några frågor eller funderingar kring en tryckstegringspump/centrifugalpump i vårt utbud är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. När du köper en tryckstegringspump hos oss tar du del av låga priser och snabba leveranser. Dessutom gäller 150 dagars returrätt – en trygghet för dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot