Fråga oss gärna! 0570-19440 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Vattenpump

Dags att köpa ny vattenpump? Hos oss på Billigtvvs.se hittar du ett brett sortiment av pumpar. Oavsett om du letar efter trädgårdspump, dränkbar pump, djupbrunnspump, hydroforpump / jetpump eller någon annan variant så har vi lösningen för dig. Vi säljer endast kvalitétspumpar från kända märken som EMS, Emtek, Grundfos m.fl. Vi har pumpar för både 1-fas och 3-fas. Förutom lösa pumpar har vi kompletta brunnspaket innehållande djupvattenpump, slang, kabel, kopplingar m.m. som blivit mycket uppskattade och därmed en storsäljare. Hittar du inget paket som passar just dina förutsättningar så ta gärna kontakt med vår kundtjänst som hjälper till att sätta samman ett paket till dig.

Tips inför sommaren! En pump anpassad för vattentunnan är ett klimatsmart sätt att använda regnvatten under sommarmånaderna, speciellt när det kan råda bevattningsförbud. Regnvattnet som samlas i vattentunnan är dessutom oftast växtvänligare än vanligt kranvatten. Lämplig pump för detta är någon av våra mindre pumpautomater.

 

Tillbehör vattenpump

Förutom pumpar har vi även ett brett utbud av tillbehör så som tryckströmbrytare, motorskydd, pumpvakt, nivåvakt, vajer och pumpstativ m.m. Kontakta oss gärna om du inte hittar det tillbehör du letar efter. Behöver du PEM-slang till din pump hittar du olika längder och dimensioner här. Kopplingar mellan PEM-slang och vattenpump finner du här. Många väljer att installera ett vattenfilter, vi har filterhus och olika sorters filter till bra priser som du hittar här.

Reservdelar

Om du har en befintlig EMS-pump som behöver repareras hittar du de flesta reservdelarna till din pump här hos oss på Billigtvvs.se 

 

Våra vattenpumpar delas in i följande kategorier:


Klicka på bilden för kategorin du är intresserad av så kommer du direkt till produkterna. Där finns det mer information, du kan välja utförande och ser priset direkt.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller behöver hjälp!

 

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot