Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Vattenpump

Är det dags att köpa vattenpump? Då har du kommit alldeles rätt. Hos oss hittar du vattenpumpar i alla dess slag. Vi erbjuder kvalitetspumpar från välkända varumärken som svenska E.M.S. och italienska Pedrollo. I vårt sortiment hittar du modeller i både 1- och 3 fas-utförande. Förutom lösa pumpar har vi kompletta brunnspaket innehållandes djupvattenpump, slang, kabel och kopplingar, som blivit mycket uppskattade och därmed en storsäljare. Paketen hittar du i kategorin djupvattenpumpar. Hoppas du hittar en stor eller liten vattenpump som passar dina behov.

Populära produkter i underkategorierna

Vattenpump till hus, villa, lantbruk m.m.

Hos oss kan du köpa en vattenpump till hus, villa, lantbruk eller sommarstugan. Vissa modeller kan användas som bevattningspump då de är framtagna för att klara kontinuerlig drift. Som du märker är användningsområdena många, och pumpsorterna likaså. Här följer ett urval av de vattenpumpar du finner hos oss:
 

 

Tillbehör till vattenpumpar

Förutom kompletta vattenpumpar har vi även ett brett utbud av tillbehör till vattenpumpar. Där ingår exempelvis tryckströmbrytare, motorskydd, pumpvakt, nivåvakt, vajer och pumpstativ. Du kan också köpa PEM-slang till din pump i olika längder och dimensioner. Kopplingar mellan PEM-slang och vattenpump finner du här. Många väljer att installera ett vattenfilter. I vårt utbud hittar du även filterhus och olika sorters filter. Dessa har vi samlat under kategorin vattenfilter.

 

Reservdelar för din EMS-modell

Om du har en befintlig EMS-pump som behöver repareras hittar du de flesta reservdelarna till din pump hos oss. Du ser dessa produkter under kategorin Reservdelar EMS-vattenpumpar.
 

Snabb och smidigt köp hos oss

Vårt motto är att det ska vara enkelt och prisvärt att handla VVS-produkter på nätet. Självklart kan du hitta en driftsäker och billig vattenpump i vårt utbud. Hos oss har du alltid 150 dagars returrätt, vilket gör att du kan känna dig trygg med ditt köp. Dessutom går leveransen undan när vi fått in din beställning.
 

Pump för vattentunnan

En pump anpassad för vattentunnan är ett klimatsmart sätt att använda regnvatten under sommarmånaderna, speciellt när det kan råda bevattningsförbud. Regnvattnet som samlas i vattentunnan är dessutom oftast växtvänligare än vanligt kranvatten. Lämplig pump för detta är någon av våra mindre pumpautomater.
 

Hitta rätt vattenpump

Om du har några frågor när du ska köpa vattenpump ska du inte tveka att höra av dig till vår kundtjänst. Står du i valet och kvalet när du ska välja modell, eller söker du efter produkt som du inte hittar i vårt sortiment? Då ser vi fram emot att vägleda dig rätt bland våra olika vattenpumpar.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot