Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Vattenpump

Dags att köpa ny vattenpump? Då har du kommit rätt! Hos oss hittar du ett brett utbud av vattenpumpar i alla dess slag. Här finns något för alla oavsett om du letar efter en specifik modell eller ett tillbehör. Vi säljer endast kvalitetspumpar från välkända varumärken som EMS, Emtek, Grundfos m.fl. Vi har pumpar för både 1-fas och 3-fas. Förutom lösa pumpar har vi kompletta brunnspaket innehållandes djupvattenpump, slang, kabel och kopplingar, som blivit mycket uppskattade och därmed en storsäljare. Paketen hittar du i kategorin djupvattenpumpar. Utforska vårt utbud nedan!

Läs mer...

 

 

 

Spänning

Populära produkter i underkategorierna

Tillbehör till vattenpump

Förutom kompletta vattenpumpar har vi även ett brett utbud av tillbehör till vattenpumpar, exempelvis tryckströmbrytare, motorskydd, pumpvakt, nivåvakt, vajer och pumpstativ. Behöver du PEM-slang till din pump hittar du olika längder och dimensioner här. Kopplingar mellan PEM-slang och vattenpump finner du här. Många väljer att installera ett vattenfilter. I vårt utbud hittar du även filterhus och olika sorters filter. Dessa har vi samlat under kategorin Vattenfilter.

Reservdelar för EMS-pump

Om du har en befintlig EMS-pump som behöver repareras hittar du de flesta reservdelarna till din pump hos oss. Du ser dessa produkter under kategorin Reservdelar EMS-vattenpumpar.

Våra vattenpumpar

Vi har en delat upp produkterna i olika kategorier som gör att du enkelt kan navigera rätt, beroende på vad du är ute efter.

Pump för vattentunnan

En pump anpassad för vattentunnan är ett klimatsmart sätt att använda regnvatten under sommarmånaderna, speciellt när det kan råda bevattningsförbud. Regnvattnet som samlas i vattentunnan är dessutom oftast växtvänligare än vanligt kranvatten. Lämplig pump för detta är någon av våra mindre pumpautomater.

Har du några frågor om vattenpumpar?

Om du har frågor eller funderingar kring vattenpumpar ska du inte tveka att höra av dig till vår kundtjänst. Det gäller även om du söker efter produkt som du inte hittar i vårt sortiment. Vi ser fram emot att vägleda dig till en pump som matchar dina behov. Välkommen med din förfrågan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot