Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Vedpanna

Här har vi samlat prisvärda alternativ för dig som ska köpa vedpanna. Sortimentet består av varierande vedpannor från den högkvalitativa tillverkaren Baxi. De har funnits på den svenska marknaden i över 40 år och är välkända för sina effektiva och miljövänliga pannor med lång livslängd. Modellerna täcker in olika stora uppvärmningsbehov och vi erbjuder både kompletta paket och enskilda pannor. Baxis Bonus Light-serie kännetecknas av sina små men kraftfulla pannor, medan Excellent-serien utgörs av ”framtidens vedpannor” med den allra senaste miljötekniken.

Vill du ha en offert?

 

Varumärke

Visar 5 av 5 produkter

Vedpanna som energikälla

Det finns flera fördelar med att välja vedpanna som uppvärmningsmetod. Det är ett miljövänligt alternativ då man eldar med ved – ett förnyelsebart material. Pannorna hos oss är utrustade med en keramisk eldstad för optimal förbränning. Det ställs idag höga miljökrav på panninstallationer via de s.k. EcoDesignkraven, som innefattar minimikrav på energi- och miljöprestanda. Alla vedpannor från Baxi klarar dessa krav inkl. uppdateringen från 2020. Med en vedpanna från Baxi får du en panna med hög verkningsgrad, vilket leder till en billig energilösning i ditt hem. Många kombinerar pannan med andra energikällor. Både Bonus Light- och Excellent-pannorna kan kompletteras med en pelletsbrännare.

 

Tillbehör

Det är inte bara paketlösningar och enskilda pannor du hittar i vårt sortiment. I vår webbshop hittar du även tillbehör och reservdelar som kompletterar, eller förlänger livslängden, på pannorna. Hos oss finns t.ex. ett sotningsverktyg, en rökgastermometer eller en kylslinga.

 

Offertförslag

Det ska vara enkelt att få ett prisförslag på en vedpanna som matchar ditt uppvärmningsbehov. När du följer länken nedan får du fylla i ett formulär med 4 enkla steg. Sedan återkommer vi så snart som möjligt med en skräddarsydd offert. Vi ser fram emot att vägleda dig rätt!

Vill du ha en offert?

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot