Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Luft/luft värmepump

Ska du köpa en billig luft/luft värmepump har du kommit alldeles rätt. Här hittar du pumpar https://billigtvvs.se/kontakt/med den allra senaste tekniken. I vårt sortiment hittar du först och främst pumpar med imponerande hög verkningsgrad och låga driftkostnader, men vi kan inte låta bli att nämna digitala funktioner som röststyrning via Alexa eller Google Assistant, infraröd sensor som känner av din kroppstemperatur och justerar temperaturen därefter samt funktioner som kan anpassa uppvärmningen efter din dygnsrytm. En luft/luft värmepump från kvalitetstillverkaren Vaillant är dessutom anpassad efter det nordiska klimatet.

Vill du ha en offert?

Varumärke

Visar 3 av 3 produkter

Billig luft/luft värmepump

Vi på BilligtVVS ser till att hålla nere priserna så mycket som möjligt, så att du kan handla en billig luft/luft värmepump som möter dina behov. Du behöver inte oroa dig för att pumparna tummar på våra höga kvalitetskrav – tvärtom. Pumparna är både miljövänliga och effektiva, vilket gör att du kan hålla nere driftkostnaderna en lång tid framöver.

 

Du kan enkelt styra inomhusklimatet precis som du önskar. Det finns en specifikt framtagen mobilapp som underlättar styrningen. Väljer du en pump från Vaillant behöver du dessutom inte oroa dig för ett brummande ljud i bakgrunden, utan ljudnivån är låg.

 

Installation av certifierad fackman

Det är återförsäljaren som ansvarar för att pumpen installeras av en certifierad fackman. Efter du beställt en luft/luft värmepump av oss kommer vi kontakta dig för att komplettera med ditt, eller din anlitade installatörs, ackrediteringsnummer för kyla.

 

Köpa luft/luft värmepump hos oss

När du ska köpa luft/luft värmepump hos oss på BilligtVVS kan du känna dig trygg med köpet. Här gäller alltid låga priser på kvalitetsvarumärken, snabba leveranser och 150 dagars returrätt. Dessutom har du möjlighet att delbetala via Svea Ekonomi. Har du några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot