Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Bergvärmepump

Hos oss på BilligtVVS kan du handla en billig bergvärmepump med en imponerande årsverkningsgrad. Väljer du en Vaillant bergvärmepump får du en väldigt tystgående pump. Det är mycket tack vare deras Sound Safe-system med noga utvalda komponenter som fungerar isolerande och av-vibrerande. Deras pumpar kommer med 3 års garanti och 3 års trygghetsförsäkring. Det ger dig totalt 6 års trygghet. Deras bergvärmepumpar använder köldmediet R410A som är både klor- och freonfritt.

Vill du ha en offert?

Vaillant bergvärmepump med den senaste tekniken

En Vaillant bergvärmepump kommer med den allra senaste teknologin. De är utrustade med EVI-teknik (Enhanced Vapor Injection) som bidrar till en otroligt effektiv drift. Den ser till att uppvärmningen sker med högsta verkningsgrad, även vid låga temperaturen i anläggningen. Det leder till minsta möjliga driftkostnader. Det finns oftast mycket pengar att spara in på driften, framförallt om du ska byta bergvärmepump och har en mycket äldre modell sedan tidigare. Något att ha med sig är även att 10 års kompressorgaranti inkluderas.

 

Årsverkningsgrad hos ny bergvärmepump

När det kommer till en ny bergvärmepump kollar man mycket på årsverkningsgraden (SCOP). Det är ett mätvärde som indikerar pumpens prestanda under en säsong, och en indelning i tre olika zoner görs. SCOP-värdet är en indikator och vägledning när du jämför olika modeller. Här ligger Vaillants bergvärmepumpar mycket bra till. Pumparnas komponenter är de mest effektiva som finns att tillgå, vilket speglar sig i att Vaillants pumpar ligger i topp om man jämför årsverkningsgraden med andra alternativ på marknaden.
 

Fler pumpar hos oss

Vi erbjuder inte bara bergvärmepumpar. I vårt sortiment hittar du även:

Om du önskar vägledning kring att köpa bergvärmepump hos oss är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Välkommen med din förfrågan.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot