Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Värmepump

Hos oss kan du köpa en Vaillant värmepump som kännetecknas av hög kvalitet i alla led. Det är ett utmärkt val för dig som söker ett hållbart alternativ när du ska köpa värmepump. Modellerna värmer upp din bostad på ett miljövänligt, billigt och bekymmersfritt sätt. Pumparna är tystgående, vilket gör att varken du eller dina grannar kommer störas av driften. Det gör att de kan placeras även i tätbebyggda områden – exempelvis i radhuslängan eller villaområdet. Här hittar du Luft vatten värmepump, Bergvärmepump, Luft-luft vämepump och Luft vatten split värmepump från Vaillant.

Vill du ha en offert?

Vad kännetecknar en Vaillant värmepump?

Vaillant är en tillverkare med snart 150 års (!) erfarenhet av värmeindustrin. De tar fram driftsäkra pumpar för nordiska förhållanden. Vad menas då med nordiska förhållanden? Jo, det är när temperaturskillnaderna är stora över året. Det hanterar en Vaillant värmepump utan problem. Det finns många anledningar till att Vaillant ofta hamnar överst på prispallen när det görs olika Bäst i test för värmepumpar. Tre egenskaper som särskilt lyfts fram är:

  • Den låga ljudvolymen
  • Den genomgående höga kvalitén
  • Effektiviteten

 

Billiga värmepumpar över tid

Just pumparnas effektivitet är något som kommer få ner dina energikostnader, både på kort- men främst på lång sikt. Slår du ut kostnaden över hela livslängden blir modellerna vi erbjuder billiga värmepumpar. Den effektiva driften gör både din plånbok och miljön glad. Vi på BilligtVVS har ett tätt samarbete med denna tillverkare och dimensionering sköts direkt av proffsen på Vaillant.
 

Installation

Det vanligaste sättet att installera värmepumpar är att ansluta värmesystemets tillflöde och returledningar (eventuella borrhål eller jordslinga) och kall- och varmvattenledningar till pumpen. Installationen varierar något beroende på vilken modell du väljer (vilket i sin tur beror på vilka förutsättningar din fastighet har). Hur lång tid som installationen tar varierar även det, men räkna med minst en halvdag.

 

Miljötänk

I vårt utbud hittar du värmepumpar som är bra för miljön. Hos oss hittar du bergvärmepumpar som använder köldmediet R410A som är klor och freonfritt. Du kan investera i en luft-vatten-värmepump som kan anslutas till solceller eller solvärmesystemet. För dig som söker en luft-luft-värmepump kan vi erbjuda modeller i energieffektivitetsklasserna A++ och A+++. Som du märkt hör modern teknologi ihop med ett miljötänk i absolut framkant.

 

Det ska vara tryggt att köpa värmepump

Hos oss på BilligtVVS hittar du kvalitetsvarumärken till låga priser. Vi tycker det ska vara enkelt och smidigt att köpa värmepump online och därför erbjuder vi:

  • 150 dagars returrätt
  • Snabb leverans
  • Kunnig kundtjänst

 

Du kan alltid höra av dig till oss om du har frågor eller funderingar. Använd gärna formuläret på vår Kontaktsida, så hjälper vi dig. Vi ser fram emot att vägleda dig till en Vaillant värmepump som matchar dina behov.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot