Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Magnetfilter

Magnetfilter rensar ditt värmesystem från magnetiter, järnoxid och mineraler. Filtren används för att förhindra att dessa partiklar sätter igen kanalerna i din värmeväxlare, förbättrar flödet i din värmepump och förlänger livslängden på din värmepump. Med hjälp av en kraftig magnet fångas partiklarna upp i filtret. Tack vare de medföljande kulventilerna kan du enkelt ta ut magneten och rengöra den efter behov. Magneten kan sedan återanvändas.

Varumärke

Visar 14 av 14 produkter

Rengöra magnetfilter

Om du vill rengöra magnetfilter kan vi erbjuda både rengöringsvätska och skyddsvätska från Boilermag. Rengöringen ger förstklassiga resultat och bygger på en BM3-formel som har utvecklats av ett världsledande kemiskt laboratorium. Den är fosfatfri och fungerar väl för slutna eller ventilerade system. Systemet kan lämnas igång under rengöring. En flaska på 0,5 liter räcker för att rengöra ett 100 liters-system.

Ser vi till skyddsvätskan så är den gjord av en högpresterande BM1-formel som upprätthåller värmeeffektiviteten genom att förhindra korrosion, kylfläckar och beläggningar. Den ger långvarigt skydd, är kompatibel med alla panntyper och innehåller inga miljöfarliga ämnen.

 

Egenskaper

Hos oss hittar du högpresterande magnetfilter för värmesystem som är enkla att installera och rengöra. De är framtagna för att skydda och öka livslängden på exempelvis cirkulationspumpar och termostater. De är därmed ett värdefullt komplement för dig som vill skydda systemet från diverse smuts och slam. Det finns många fördelar, här följer ett urval.

  • Enkla att rengöra
  • Avlägsnar föroreningar
  • Begränsar inte flödet
  • Ventiler/anslutningar ingår
  • Inga driftskostnader
  • Finns i olika varianter

 

Vägledning kring magnetfilter till värmepump

Om du önskar rådgivning för att komma fram till vilket magnetfilter till värmepump som passar din modell är du alltid välkommen att kontakta oss. Du kan fylla i vårt kontaktformulär, mejla eller ringa oss på 0570–19440. Hos oss gäller alltid låga priser på välkända varumärken, 150 dagars returrätt och snabb leverans.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot