Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Element och Radiatorer

Hos oss hittar radiatorer och element i hög kvalitet från Curant. Det här är optimala radiatorer för vattenburna lågtemperatursystem som är avsedda att användas inomhus för uppvärmning i de flesta typer av bostäder och lokaler. Stabila, förmonterade galler och sidoplåtar förhöjer utseendet och minskar montagetiden. Vi är stolta över att presentera vårt sortiment av billiga element och radiatorer nedan. Hoppas du hittar vad du söker!

Populära produkter i underkategorierna

Billiga radiatorer i olika utföranden

De pålitliga men billiga radiatorer som du hittar i vårt utbud finns i olika utföranden, t.ex. CK11, CK21 och CK22. Du kan ladda ner informationsbladet på respektive produktsida för att få mer information om storlek och effekt på de olika modellerna. Där kan du också välja vilken höjd och längd du vill beställa.

Curant CK levereras som standard med luftskruv, propp och låsbara konsoler. Konsolerna är godkända för AWK 1, AWK 2 samt AWK 3 enligt VDI 6036.

 

Värmesystem

Modellerna hos oss passar vattenburna, syrefria värmesystem med en systemtemperatur 35–110°C. Maximalt drifttryck är 10 bar.

 

Billiga element med enkel installation

Dessa driftsäkra men billiga element kan utan extra tillbehör installeras i bostäder, daghem, skolor samt vid utrymningsvägar. Den omfattande konsolen kräver ingen efterjustering och monteras enkelt på den undre och övre delen av radiatorn. Notera att konsolen skall låsas efter montage.

Curant Kompakt kan även levereras med golvstöd för montage på färdigt golv (mot pristillägg). Med golvstödet är höjden från golv till underkanten av radiatorn justerbart 120-215mm.

 

Egenskaper

Koppel och termostat beställs separat och ingår ej.

• Modern design.

• Höjder 300–900 mm

• Längder 400 – 3000 mm

• Kompaktutförande

• 4 x R15 anslutning

• Tillverkad i kallvalsad tunnplåt. Panel 1,15mm

• Curant CK är pulverlackade och levereras i vit färg RAL 9016

• Kontroll och kvalitet enl. ISO 9001–2008, EN442

 

Dimensionering av element och radiator

Vid dimensionering av element och radiator är det rekommenderat att luftspalten mellan golv och radiator är minst 10 cm. Samma mått (10c m) gäller även mellan radiatorns överdel och eventuell fönsterbräda. Kontrollera även vilken typ av koppel du skall ha. Vi har både en- och tvårörs radiatorkoppel.

Vi har termostater från TVR, Danfoss och MMA. Hitta en passande termostat för radiatorer.

 

Vi vägleder dig rätt

Har du ett större projekt eller är osäker på vad du behöver. Fyll gärna i offertförfrågan för radiatorer och element, så hjälper vi dig att räkna ut vad du behöver.

Kontakta oss direkt via chatt, mejl eller telefon (0570–19440) för personlig rådgivning!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot