Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Ackumulatortankar

En ackumulatortank är en värmeisolerad behållare som fungerar som en slags buffert som kommer till användning vid ojämn energiförbrukning. Tanken lagrar värme när en vedpanna genererat mer energi än vad hushållet har behov av för stunden och den håller nere antalet gånger som pannan behöver arbeta per dygn (t.ex. under natten). Ackumulatortankar bidrar till en effektivare förbränning och mindre värmeläckage. Vi erbjuder färdigisolerade ackumulatortankar i olika storlekar från kvalitetstillverkaren Baxi som hjälper dig att hålla värmen kvar i huset.

Antal liter

Varumärke

Visar 37 av 37 produkter

Köpa ackumulatortank efter behov

När du ska köpa ackumulatortank är det viktigt att utgå från ditt hushålls behov. Hos oss hittar du ackumulatortankar från Baxi, som funnits i över 40 år på den svenska marknaden, i storleksordningen 500–750 liter. Du väljer mellan enskilda tankar eller kompletta paket med upp till 4 tankar. Väljer du en tank med medföljande varmvattenberedare är dessa på 120 liter i Buffert®-serien. Tankarna tillverkas av 100% förnybart material och är därmed ett klimatsmart val utan negativ klimatpåverkan.

 

Isolering

Tankarna är isolerade redan från start, men det kan vara bra att veta att det går att dementera isoleringen under installationen. En monterad isolering minskar risken för skador under installationen och intagningsmåtten är små. Det är möjligt att ta loss isoleringen.

 

Vägledning kring ackumulatortankar

Eftersom vi har ackumulatortankar i flera olika konstellationer i vår webbshop kan det vara lite klurigt att veta vilken variant som matchar dina behov bäst. Vi vägleder dig gärna till rätt ackumulatortank, du behöver bara kontakta oss så återkommer vi till dig. Välkommen med din förfrågan!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot