Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Vägtrumma

Ska du köpa vägtrumma? Då har du kommit alldeles rätt. En vägtrumma används vanligtvis för att möjliggöra vattenflöde under väga och andra typer av transportleder samtidigt som de stöder dessa strukturer. Vägtrummor kan bestå av olika material, inklusive betong, stål och plast. Hos oss kan du hitta Pipelife vägtrumma i plast i olika dimensioner. Deras rör fogas med hjälp av en dubbelmuff som även utan tätningsring uppfyller Vägverkets täthetskrav.

Varumärke

Visar 8 av 8 produkter

Pipelife vägtrumma

Pipelife vägtrumma är ett hållbart och högkvalitativt val. De är nämligen Europas ledande plaströrsproducent och är väldigt långt framme när det kommer till utveckling av rörsystem för transport av vatten, vätskor och gas. Deras Infra VTR-rör är tillverkade i PP och har en stabil dubbelvägskonstruktion med en slät insida i deras karaktäristiska ljusblå färg. Rören är ett väldigt bra alternativ till betong, då hanteringskostnaderna är lägre.

Vägtrummornas släta insida med sina hydrauliska egenskaper skapar goda förutsättningar för hög vattenhastighet, speciellt i jämförelse med andra material med samma lutning. Även självrensningsförmågan är god, vilket är viktigt då det minskar risken för stopp.

 

Upphämtning eller frakt

Notera att priset gäller för upphämtning i butik. Om du önskar leverans, var vänlig och kontakta oss för att diskutera möjliga fraktalternativ.

 

Köp en billig vägtrumma hos oss

Är du ute efter en billig vägtrumma som utan problem står emot slitage och påverkan från partiklar i vätskan som transporteras? Då är Pipelife vägtrumma ett utmärkt val. Välkommen att handla kvalitetsprodukter till låga priser hos oss på BilligtVVS.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot