Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Vattenmätarkonsol

En vattenmätarkonsol skruvas fast i väggen och avlastar de spänningar som uppstår i rören när vattenmätaren ska bytas ut. I vårt sortiment hittar du flertalet modeller i hög kvalitet från svenska Beulco. Hos oss finns det flera passande alternativ, både för dig som är ute efter en vattenmätarkonsol för kallvattenmätare med fast väggavstånd och dig som söker en komplett vattenmätarkonsol där även installationssatsen ingår. Installationssatsen består av konsol, avstängningsventiler i vinkel, passbit och packningar. Materialet är mässing och rostfritt stål.

Användningsområde & montering

Vattenmätarkonsolerna du hittar hos oss används för kallvattenmätare (tappvatten). När du använder en vattenmätarkonsol blir mätarbytet betydligt säkrare och risken för läckage och ledningar som leder ström minskar.

Beulco A500 har en fast koppling och en skjutbar hylsa, vilket underlättar monteringen.

 

Tryggt köp av vattenmätarkonsol

Hos oss på BilligtVVS gäller alltid 150 dagars returrätt från att du mottagit produkten. Du kan även se fram emot snabb leverans – vi skickar din beställning omgående efter att din beställning är lagd.

Hos oss handlar du marknadsledande varumärken till låga priser. Har du några frågor kring din order eller en specifik vattenmätarkonsol hos oss? Tveka inte på att kontakta oss, så hjälper vi dig. Välkommen med din förfrågan.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot