Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Anslutningsslang

Alla våra anslutningsslangar i form av flexslangar är omspunna med rostfri tråd. Kopplingar och muttrar är tillverkade av CW617N /CW614N för att överensstämma med UNI EN12165 och UNI EN12164. I vårt sortiment kan du hitta du en anslutningsslang för exempelvis kyl- & värmesystem, filteranläggningar och anslutning av eget vatten. Det finns en mängd alternativ att välja mellan. Respektive produktnamn ger dig en första vägledning, innan du anger längd i rullistan.

Dimension

Varumärke

Visar 32 av 32 produkter

Användningsområden för anslutningslangar

Anslutningslangar används för att säkerställa en effektiv och säker överföring. För kyl- och värmesystem överför de kyla eller värme mellan olika delar av systemet. Slangarna måste kunna hantera höga eller låga temperaturer, beroende på systemets krav samt hålla tätt för att undvika läckage.

Filteranläggningar kräver anslutningsslangar för att transportera det orenade vattnet till filteranläggningen, och sedan transportera det renade vattnet tillbaka ut. Slangarna behöver vara resistenta mot korrosion, särskilt om vattnet innehåller partiklar som kan skada mindre resistenta material.

När det gäller anslutning av eget vatten, som till exempel en brunn, behövs slangarna för att transportera vattnet från källan till hushållet. Det ställer krav på en anslutningsslang som står emot yttre påverkansfaktorer för att förhindra föroreningar.

 

Flexibel VVS anslutningsslang från E.M.S

Hos oss på BilligtVVS finns det ett många varianter att välja mellan. I vårt sortiment kan du hitta en flexibel VVS anslutningsslang för exempelvis:

  • R15
  • R20
  • R32
  • R40
  • R50

 

Välj slang utifrån behov

Det är viktigt att alltid välja anslutningsslang för varje specifik tillämpning. Ta hänsyn till faktorer som temperaturkrav, trycknivåer och resistens. Dessutom är regelbundet underhåll att föredra för att säkerställa att slangarna fortsätter att fungera korrekt och säkert.

 

Vi vägleder dig till rätt anslutningsslang

Har du några frågor kring en anslutningsslang hos oss? Eller behöver du vägledning innan du slår till? Då är du alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig. Hos oss handlar du kvalitetsvarumärken till låga priser och du har alltid 150 dagars returrätt på ditt köp.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot