Fråga oss gärna! 0570-194 40 eller info@billigtvvs.se

  •   Bra priser på kända märken
  •   Snabb leverans
  •   150 dagars returrätt

Rör och rördelar

Rör och rördelar på nätet är vår specialitet. Då vårt utbud av VVS-rördelar är omfattande så har vi delat upp produkterna i olika kategorier, så att du får en tydligare översikt. Hos oss hittar du allt från kopparrör, AluPex-rör och PEX-rör, till rörkopplingar och rörisolering. Inne på respektive kategorisida ser du alla produkter vi erbjuder inom respektive område. Självfallet gäller alltid snabba leveranser och 150 dagars returrätt för dig som köper rördelar online hos oss.

Läs mer...

Populära produkter i underkategorierna

Stort utbud av VVS-rördelar

Vi erbjuder ett stort antal VVS-rördelar från marknadsledande varumärken. Produkterna är tillverkade i hög kvalitet och har en lång livslängd. Hos oss hittar du bland annat:

 

Hitta rätt produkt

När du klickar på kategorin du är intresserad av kommer du vidare och kan välja typ av produkt, utförande och även se priset. Du kan även använda sökrutan längst upp på sidan för att hitta specifika produkter. Många produkter har en rullista där du enkelt väljer vilken storlek/dimension du behöver.

 

Rördelar på nätet hos BilligtVVS

Vi på BilligtVVS strävar alltid efter att det ska vara så smidigt som möjligt att köpa rördelar på nätet. Önskar du delbetala eller handla rördelar online mot faktura så samarbetar vi med SVEA Ekonomi. Om du har några frågor eller funderingar kring att köpa rördelar ska du inte tveka att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Moms visas:
Produkter
Handla
Information
Trustpilot